Sant Salvador: De port marítim a platja d’estiueig

Sant Salvador: de port marítim a platja d’estiueig

Una ruta cultural per conèixer la importància i l’evolució del barri marítim de Sant Salvador al llarg de la seva història

Durant tots els dissabtes de juliol i agost el Museu Pau Casals ofereix una nova ruta cultural al barri marítim de Sant Salvador. De la mà dels seus guies especialitzats podreu conèixer i descobrir els racons més emblemàtics d’aquest indret, el seu origen mariner i tota la història que aquest barri amaga; un espai molt vinculat a la figura de Pau Casals i Àngel Guimerà. Us ho perdreu?

La Ruta Sant Salvador: De port marítim a platja d’estiueig, ofereix un agradable passeig entre els carrers d’aquest barri de mar, posant èmfasi en la façana marítima que és la seva zona emblemàtica per excel·lència. Malgrat ser un indret petit i recollit, Sant Salvador té molta història a explicar i que en aquesta ruta es posa en relleu el seu passat marítim com a port boter, la seva relació amb el Vendrell i rodalies a través de les famílies que hi tenien propietats, les grans personalitats que hi van viure o estiuejar, i la transformació que ha patit el barri fins a dia d’avui.

Si voleu conèixer la fantàstica història d’aquest barri no us podeu perdre aquesta ruta!

Dia i hora:

Dissabtes de juliol i agost

19:00 h

Lloc:

Ermita de Sant Salvador

Carretera de Sant Salvador, 18, 43880 Sant Salvador, Tarragona
Preu entrada:

5 € / Entrada gratuïta per nens menors de 12 anys

Reserva d'entrades

L’ús de la mascareta és obligatori

Cal respectar la distància mínima de seguretat entre persones

Es recomana portar aigua i protecció per al sol i la calor

També et pot interessar…

Taller música i emocions

27/11/2021
 
 
info

Viu una experiència única i deixa’t portar pel món de la música i les emocions. La compositora Carlota Baldrís i el coach Eduard Ramos, proposen una jornada per adults per reconèixer les emocions a través del llenguatge més universal: la música.

info
2021-08-12T13:07:25+01:00