Sant Salvador: De port marítim a platja d’estiueig

Sant Salvador: de port marítim a platja d’estiueig

Una ruta cultural per conèixer la importància i l’evolució del barri marítim de Sant Salvador al llarg de la seva història

La Ruta de Sant Salvador ofereix un agradable passeig entre els carrers d’aquest barri de mar, posant èmfasi en la façana marítima que és la seva zona emblemàtica per excel·lència. Malgrat que sigui un indret petit i recollit, Sant Salvador té molta història a explicar i que en aquesta ruta es posa en relleu el seu passat marítim com a port boter, la seva relació amb el Vendrell i rodalies a través de les famílies que hi tenien propietats, les grans personalitats que hi van viure o estiuejar, i la transformació que ha patit el barri fins a dia d’avui.

Si voleu conèixer la fantàstica història d’aquest barri no us podeu perdre aquesta ruta!

Per les visites guiades l’aforament és limitat a 10 places. Cal reservar entrades anticipades a ticketsonline.paucasals.org. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a museu@paucasals.org o podeu trucar al 977684276.

Dia i hora:

9 d'octubre

18:00 h

Lloc:

Ermita de Sant Salvador

Carretera de Sant Salvador, 18, 43880 Sant Salvador, Tarragona
Preu entrada:

Entrada gratuïta

Entrades esgotades

L’ús de la mascareta és obligatori

Cal respectar la distància mínima de seguretat entre persones

També et pot interessar…

Taller música i emocions

27/11/2021
 
 
info

Viu una experiència única i deixa’t portar pel món de la música i les emocions. La compositora Carlota Baldrís i el coach Eduard Ramos, proposen una jornada per adults per reconèixer les emocions a través del llenguatge més universal: la música.

info
2021-10-17T11:44:02+01:00