Visita guiada al Museu Pau Casals

Visita guiada al Museu Pau Casals

Una aproximació viva i detallada a la vida de Pau Casals

Durant tots els diumenges de juliol i agost us oferim la possibilitat de visitar el museu de la mà dels nostres guies especialitzats per conèixer i aprofundir en la vida i l’obra de Pau Casals com a músic i home de pau. Reviureu els espais viscuts de la seva casa d’estiueig i descobrireu el ric patrimoni que s’hi conserva. Una visita imprescindible per aquest estiu!

Pau Casals va deixar la casa d’estiueig de Sant Salvador impregnada de la seva essència com a persona i com a músic. Aquella casa era un paradís somiat i tenia per a ell un valor incalculable, perquè constituïa l’enllaç perpetu amb la seva terra i la seva infantesa. “Onsevulga que m’hagi trobat, en el curs dels meus viatges, tant l’ermita i la platja de Sant Salvador com la vida del Vendrell han exercit dintre meu una poderosa atracció. Una atracció que evocava –evoca encara- el món meravellós de la infantesa…”

Per la visita teatralitzada l’aforament és limitat a 10 places. Cal comprar entrades anticipades a ticketsonline.paucasals.org. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a museu@paucasals.org o podeu trucar al 977684276.

Dia i hora:

26 de juliol i 2, 9, 16, 23 i 30 d’agost

12:00 h

Lloc:

Museu Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67 (Sant Salvador, El Vendrell)
Preu entrada:

8€

Compra la teva entrada

També et pot interessar…

2020-07-21T09:53:46+01:00