Visita teatralitzada al Museu Pau Casals

Visita teatralitzada al Museu Pau Casals

Coneix la casa del mestre amb el pescador Ramon

Coneixeu la història de Sant Salvador? Sabeu perquè Pau Casals s’hi va construir la seva casa d’estiueig i venia cada estiu? Descobriu-ho de la mà d’en Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador. Una visita pensada per a tots els públics que ens apropa a la vida més quotidiana de Pau Casals. I per acabar gaudirem d’una copa de cava Jané Ventura als jardins del museu amb vistes al mar.

La història de la casa comença l’any 1908, amb la primera planificació urbanística del barri marítim de Sant Salvador, a càrrec de l’arquitecte Francisco Solà i Gené, i la compra d’uns terrenys per part de Casals. A finals de l’any següent signaria el contracte de construcció de la casa, que seria projectada pel mateix Solà. La casa es va començar a construir a primers del 1910 i les obres van acabar a finals d’any.  L’any 1911 Pau Casals va passar el seu primer estiu a la casa, amb la seva mare i els seus germans. Però el particular “paradís somiat” de Casals va continuar evolucionant amb una pista de tennis, un hort, els jardins, les cases de convidats…

Si voleu saber-ne més no us perdeu la visita teatralitzada!

L’activitat té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts i va destinada a tots els públics.

Per la visita teatralitzada l’aforament és limitat a 10 places. Cal comprar entrades anticipades a ticketsonline.paucasals.org. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a museu@paucasals.org o podeu trucar al 977684276.

Dia i hora:

24 de juliol i 7, 21 i 28 d'agost

20:00 h

Lloc:

Museu Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67 (Sant Salvador, El Vendrell)
Preu entrada:

10€ adults / 5€ nens. Inclou copa de cava

Compra la teva entrada

També et pot interessar…

2020-07-21T10:01:37+01:00