Entitats col·laboradores - Fundació Pau Casals

Entitats amigues de la Fundació

Pau Casals era conegut per la seva capacitat de treball, el seu sentit de l’ordre i la disciplina al servei de la creativitat. La defensa de la pau i lluitar pels valors de la llibertat, la justícia, i la dignitat, foren el seu somni més preuat. Al llarg de la seva vida, es va envoltar de persones i entitats extraordinàries que compartien el seu somni. Va teixir una gran xarxa d’amistats entre els millors músics, intel·lectuals, representants d’institucions i persones humils.

A la Fundació Pau Casals, el somni i els valors que el mestre va defensar, són un estímul fonamental en el nostre treball diari. La dimensió universal i la dimensió contemporània del llegat de Pau Casals requereixen de col·laboradors i del suport de moltes persones i institucions d’àmbit nacional i internacional.

Per aquest motiu, mantenim forts vincles de col·laboració amb altres institucions i persones, sumant esforços i desenvolupant una xarxa de col·laboració activa. Ens omple de satisfacció compartir els nostres somnis i projectes amb institucions i entitats que, amb el seu preciós suport, des de Catalunya, França, Alemanya, Estats Units i Puerto Rico, ens ajuden a treballar per aquests objectius comuns.