Con motivo del actual estado de alarma por Covid19, la Fundación Pau Casals pospone la celebración de la Diada Pau Casals Barceloana 2020 en el Turó Park y se cancela el concierto de Steven Isserlis el Palau de la Música Catalana

El proper mes de juny estava prevista la celebració de la Diada Pau Casals-Barcelona 2020, amb un acte al Turó Park el dia 16 de juny, i un concert del violoncel·lista Steven Isserlis i de la pianista Connie Shih al Palau de la Música Catalana el 18 de juny.

A causa de d’estat d’alarma pel COVID 19 i davant la impossibilitat de trobar una nova data per al concert, la Fundació Pau Casals, juntament amb els responsables del Palau de la Música Catalana, s’ha vist obligada a cancel·lar el concert de Steven Isserlis i Connie Shih.

En el cas de la Diada Pau Casals al Turó Park, s’està treballant per poder posposar-la i poder commemorar i celebrar el vincle històric i simbòlic de Pau Casals amb la ciutat de Barcelona, tal i com la Fundació Pau Casals ha fet des de l’any 2015. Aquesta celebració popular, compta amb la participació de l’Orquestra Xavier Montsalvatge del Institut Artístic Oriol Martorell, el projecte VOZES, un grup de quaranta violoncel·listes coordinats per Lito Iglesias i Peter Thiemann, dirigits pel mestre Antoni Ros Marbà, i la colla castellera dels Nens del Vendrell. Properament s’informarà de la nova data de l’acte.

Les entrades del concert d’Steven Isserlis es poden bescanviar per al concert de la Diada Pau Casals – Barcelona 2021, amb el violoncel·lista Gautier Capuçon, que serà el dia 15 de juny de 2021 al Palau de la Música, o per altres concerts del Palau.

Cal sol·licitar la devolució o bescanvi a les Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat.

El próximo mes de junio estaba prevista la celebración de la Diada Pau Casals-Barcelona 2020, con un acto en el Turó Park el día 16 de junio, y un concierto del violonchelista Steven Isserlis y de la pianista Connie Shih el Palau de la Música catalana el 18 de junio.

Debido a de estado de alarma por Covid-19 y ante la imposibilidad de encontrar una nueva fecha para el concierto, la Fundación Pau Casals, junto con los responsables del Palau de la Música Catalana, se ha visto obligada a cancelar el concierto de Steven Isserlis y Connie Shih.

En el caso de la Diada Pau Casals al Turó Park, está trabajando para poder posponerla y poder conmemorar y celebrar el vínculo histórico y simbólico de Pau Casals con la ciudad de Barcelona, ​​tal y como la Fundación Pau Casals ha hecho desde del año 2015. Esta celebración popular, cuenta con la participación de la Orquesta Xavier Montsalvatge del Institut Artístic Oriol Martorell, el proyecto VOZES, un grupo de cuarenta violonchelistas coordinados por Lito Iglesias y Peter Thiemann, dirigidos por el maestro Antoni Ros Marbà, y la colla castellera dels Nens del Vendrell. Próximamente se informará de la nueva fecha del acto.

Las entradas del concierto de Steven Isserlis se pueden canjear para el concierto de la Diada Pau Casals – Barcelona 2021, con el violonchelista Gautier Capuçon, que tendrá lugar el día 15 de junio de 2021 en el Palau de la Música, o por otros conciertos del Palau.

Hay que solicitar la devolución o canje en las Taquillas del Palau por correo electrónico a taquilles@palaumusica.cat.