Camerata Salzburg

AJORNAT – El concert​ de Camerata Salzburg a L’Auditori de Barcelona s’ha ajornat a causa de les mesures de prevenció i contenció del COVID-19.

L’ànima de Mozart i Haydn

Camerata Salzburg és una de les principals orquestres de cambra a nivell mundial i realitza concerts tant a la seva terra natal, Salzburg, com en altres parts del món. Al centre del seu repertori, que s’estén als períodes romàntic i modern, a més d’obres de Joseph Haydn, Ludwig Van Beethoven i Franz Schubert, evidentment, també hi ha el de Wolfgang Amadeus Mozart, esdevenint una important ambaixadora cultural internacional de la ciutat natal de Mozart.

Sorprenentment, quan es va preguntar a Pau Casals si Mozart i Haydn havien de ser interpretats com a compositors “clàssics”, va respondre que aquest adjectiu no significava res. Era evident que Haydn i Mozart havien posat la seva ànima a la seva música i que els intèrprets havien de seguir la intuïció pròpia i deixar-se portar per les emocions. Sens dubte, així ho faran l’Edgar Moreau i els músics de la Camerata Salzburg!

Dia i hora:

AJORNAT

Lloc:

Auditori de Barcelona

Sala 1 - Pau Casals
Preu entrada:

Comprar entrada

Programa

F. J. Haydn: Simfonia núm. 44 en Mi menor “Fúnebre” 

F. J. Haydn: Concert per a violoncel núm. 1 en Do major

W. A. Mozart: Concert per a trompa i orquestra núm. 4 en Mi bemoll major, KV 495

W. A. Mozart: Simfonia núm. 29 en La major, K.201

Intèrprets i artistes convidats

Gregory Ahss, Concertino i director

Edgar Moreau, violoncel

Felix Klieser, trompa