Concert al Palau de la Música Catalana

El dimarts 13 d’octubre, el Palau de la Música Catalana amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals, commemorarà el primer concert de l’Orquestra Pau Casals que va tenir lloc el 13 d’octubre de 1920 al Palau de la Música Catalana.

El concert, que s’emmarca dins del cicle Tardes al Palau, comptarà amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae sota la direcció de Salvador Mas, amb Pau Codina al violoncel, i amb un repertori que habitualment interpretava l’Orquestra Pau Casals.

Dia i hora:

13 d'octubre

19:00 h

Lloc:

Palau de la Música Catalana

C/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona
Preu entrada:

Comprar entrada

Programa

J. S. Bach: Suite en Re
R. Schumann: Concert per a violoncel i orquestra en La menor, Op. 129
W. A. Mozart: Simfonia núm. 40

Un homenatge amb noms propis

Salvador Mas

Salvador Mas

Director

Nascut a Barcelona, Salvador Mas es va formar musicalment a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori Superior de Música de Barcelona. Becat per la Fundació Juan March i el Ministeri de la Ciència i la Recerca austríac, va cursar direcció orquestral i coral amb Hans Swarowsky i Günther Theuring a l’Escola Superior de Música i Art Dramàtic de Viena, respectivament. Va ser becat en dues ocasions per estudiar a Salzburg amb Bruno Maderna i a Siena amb Franco Ferrara.
Salvador Mas ha estat guardonat per la Fundació Espanyola de la Vocació, pel Ministeri de la Ciència i la Recerca austríac, així com en el II Concurs Internacional Hans Swarowsky de Directors d’Orquestra.

Pau Codina

Violoncel

Nascut a Barcelona l’any 1988, inicia els seus estudis de violoncel als 5 anys amb la professors com Ivan Chiffoleau, Daniel Grosgurin, Peter Thiemann i Louise Hopkins. Al llarg de la seva carrera, ha actuat per Espanya i per arreu d’Europa, en nombrosos festivals Internacionals i en sales de concert com el Royal Festival Hall, el Wigmore Hall, el Barbican Hall, Saint Martin In the Fields, la Purcell Room, St. James Picadilly, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona i el Gran teatre del Liceu de Barcelona. Ha tocat com a solista amb orquestres com l’Orquestra de Cambra d’Andorra, l’Orquestra de la RTVE, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, l’Orquestra de Cambra de la Yehudi Menuhin School, la Südwestdeutsches Kammerorchester Pforzheim, l’Orquestra de Cambra Franz Liszt de Budapest i l’Orquestra de Cambra de Wallonie.

Pau Codina