Concert de l’Orquestra Simfònica VOZES

Concert de l’Orquestra Simfònica VOZES

“Essencials” Concert en record a les víctimes de la COVID-19 i en homenatge a la tasca del personal sanitari

La Fundació Pau Casals impulsa un acte en record a les víctimes de la COVID-19 i en homenatge a la tasca desenvolupada pel personal sanitari durant la pandèmia.

El concert tindrà lloc el dimecres 14 de juliol a les 20.00 h als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau i anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica VOZES, que sota la batuta de Pablo González interpretarà obres de Haydn, Mozart i Brahms, entre d’altres. L’acte comptarà amb el parlament de Roser Torrents, infermera de l’UCI de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i vol ser una petita mostra d’agraïment als qui han treballat en primera línia durant la pandèmia i reivindicar la sanitat i la cultura com a elements essencials i imprescindibles per a la nostra societat. El concert es retransmetrà en directe per Betevé i per les televisions de la Xarxa de Comunicació Local.

Consulta el programa de l’acte aquí.

Dia i hora:

14 de juliol

20:00 h

Lloc:

Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau

C/ Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona
Preu entrada:

Gratuït

Entrades exhaurides
     
Retransmissió

Betevé i La Xarxa

Veure en directe

Intèrprets

Orquestra Simfònica VOZES

Pablo González, director

Programa

H. Purcell: Rondó (Suite de Abdelazer)

J. Haydn: Simfonia núm. 6 (primer moviment)

W. A. Mozart: Obertura de “Les noces de Fígaro”

W.A. Mozart: Simfonia núm. 35 (primer moviment)

G. Sanz: Canarios de la Suite Española

L. Boccherini: Minuet i Trio

J. Brahms: Dansa Hongaresa núm. 1

J. Brahms: Dansa Hongaresa núm. 5

A. Romero: Fuga con pajarillo

VOZES

Creat l’any 2004, VOZES és un projecte musical i social que treballa per a la integració i cohesió de nens i adolescents, proporcionant-los formació musical. En l’actualitat, en aquesta escola de vida i participen més de mig miler de nens de Barcelona i Madrid. Inspirat en el sistema nacional d’orquestres i cors infantils i juvenils de Veneçuela, el projecte VOZES està liderat per Pablo González, director i violoncel·lista veneçolà, que va ser alumne d’aquest sistema. L’Orquestra Simfònica de VOZES està formada per dues de les orquestres amb les que compta el projecte: l’Orquestra Amadeus de nivell avançat i l’Orquestra Beethoven de nivell mig.

També et pot interessar…

2021-07-14T17:11:53+01:00