Concert de violoncel i piano al Museu Pau Casals

Amb motiu del 143è aniversari del naixement de Pau Casals

La música no podia faltar en aquesta commemoració, per això el dissabte dia 28 de desembre a les 19:30h el Museu Pau Casals organitza un concert a càrrec del violoncel·lista Roger Morelló i el pianista Jordi Camell.

L’acte tindrà lloc a la Sala de la Música del Museu Pau Casals, una petita sala de concerts que el propi Pau Casals va fer construïr a la seva casa d’estiueig.

El concert és gratuït però les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al 977 684 276 o enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org

Dia i hora:

28 de desembre 2019

19:30 h

Lloc:

Museu Pau Casals

Avda. Palfuriana, 67 (Sant Salvador, El Vendrell)
Preu entrada:

Gratuït

Programa

J. Camell: Lluny de la llum del món

E. Fàbregas: Homenatge a Pau Casals

Andante Cantabile

G. Cassadó: Suite per a violoncel sol

Preludio-Fantasia

Sardana

Intermezzo e Danza Finale

M. Bruch: Kol Nidrei, op.47

Adagio ma non troppo

E. Granados: Andaluza

Andantino, quasi Allegretto

Un concert amb músics de primer nivell

Roger Morelló, violoncel

Roger Morelló. Ha actuat a nombrosos països, en gran varietat de festivals i en importants sales com el Palau de la Música Catalana, la Filharmònica de Berlin, l’Auditori Pau Casals o la Casa Milà d’on n’ha sigut Artista Resident 18/19. Actualment cursa Diploma de Solista amb Maria Kliegel a Colònia (Alemanya) recolzat per la Deutschslandstipendium i és becari del W.Richard – Dr. Dörken Stiftung la qual cosa comporta una gira de concerts per Alemanya. Ha obtingut 15 premis en concursos nacionals i internacionals. És membre de la fundació Yehudi Menuhin i ha sigut guanyador d’una beca Humboldt 2016/17. També ha enregistrat per a Catalunya Música i per a la Ràdio Nacional d’Espanya.

Jordi Camell, piano

Jordi Camell. Pianista de llarg recorregut. Artista dotat d’una marcada capacitat de comunicació i claredat en l’exposició artística, la crítica especialitzada sempre li ha reconegut un so transparent i brillant amb una variada gamma de colors. Músic inquiet i obert a nous repertoris, ha participat en concerts per tot Europa amb gran varietat de conjunts de música contemporània. Solista en gran multitud d’orquestres ha estat dirigit també per a B. Güeller, S. Brotons, E. Martínez-Izquierdo i J. Pons. Obert a tots els estils, ha col·laborat en espectacles amb Vicky Peña, Cesc Gelabert, Mario Gas i un espectacle propi (X-Ray, Radiografia d’un paisatge interior). Actualment és professor de piano i música de cambra a l’ESMUC.