Concert de l’Orquestra Simfònica VOZES

Compartint els valors de Pau Casals

L’Orquestra Simfònica Vozes és el resultat d’un treball realitzat en els barris de Barcelona des de fa 16 anys. Es tracta d’una orquestra formada en valors molt semblants als que fomentava Pau Casals. Vozes predica fervor i amor per la música i l’orquestra és una mostra d’un treball musico-social que es realitza a diari en els barris de Barcelona i que utilitza la música com una poderosa eina d’alliberament i cohesió social.

La creació de l’Orquestra Pau Casals no només va ser un projecte d’excel·lència musical, si no que també es va erigir com una orquestra pel nou públic, inclusiva i pedagògica de la mà de la creació de l’Associació Obrera de Concerts, permetent a una part de la societat en risc d’exclusió social accedir i gaudir de la música simfònica, garantint la creació de nou públic, tal i com porta terme el projecte VOZES.

El concert de “l’Orquestra Simfònica Vozes” tindrà lloc el dia 27 de setembre a les 18h al Parc de la Guineueta en homenatge a la tasca social de Pau Casals i als seus ideals humanístics.

Dia i hora:

27 de setembre

18:00 h

Lloc:

Parc de la Guineueta

Plaça de la República, 9 · 08016 Barcelona
Preu entrada:

Gratuït

Reserva la teva entrada

Intèrprets

Orquestra Simfònica VOZES

Pablo González, director

Programa 

L. van Beethoven: Simfonia núm. 5, en Do menor, op. 67 (Completa)

L. van Beethoven: Les criatures de Prometeu, op. 43: Obertura