Orchestre de Paris

AJORNAT – El concert​ de L’Orchestre de Paris a L’Auditori de Barcelona s’ha ajornat a causa de les mesures de prevenció i contenció del COVID-19.

Vida d’heroi

L’Orchestre de Paris és la principal orquestra simfònica de França i una de les formacions més prestigioses de l’escena internacional. Formada per 119 músics, l’orquestra ofereix més d’un centenar de concerts per temporada tant a la Philharmonie de Paris, com a altres sales i auditoris internacionals. L’orquestra, de descendència directa de la tradició musical francesa, compta amb repertoris tant del segles XIX i XX, com també de creació contemporània.

L’elecció del programa del concert amb obres de L.V Beethoven i R. Strauss, respon al vincle entre aquests compositors i l’Orquestra Pau Casals. Casals va assistir al primer concert de Richard Strauss a Barcelona a principis dels anys 1890 i va quedar molt impressionat. Després va tenir l’honor d’interpretar l’estrena nord-americana de Don Quixote a Nova York sota la direcció del compositor. Casals va convidar a Richard Strauss a dirigir tres concerts de l’Orquestra Pau Casals el 1925, entre ells Ein Heidenleben, la seva obra més espectacular, la que presenta els colors orquestrals més rics!

Dia i hora:

AJORNAT

Lloc:

Auditori de Barcelona

Sala 1 - Pau Casals
Preu entrada:

Comprar entrada

Programa

L.V. Beethoven: Concert per a violí i orquestra en Re major, op. 61

R. Strauss: Vida d’heroi, op.40

Intèrprets i artistes convidats

Hannu Lintu, director

Christian Tetzlaff, violí