Parlem amb Gautier Capuçon

Parlem amb Gautier Capuçon

En el marc de la Diada Pau Casals – Barcelona 2021, el dimarts 15 de juny a les 12.00 h tindrà lloc una trobada amb el famós violoncel·lista Gautier Capuçon impulsada per la Fundació Pau Casals amb la col·laboració de la Fundació Orfeó-Català Palau de la Música Catalana.

Capuçon parlarà sobre la interpretació amb violoncel, l’educació i l’ensenyament, així com de la carrera i la vida dels músics en l’actualitat. També explicarà la inspiració i influència que té Pau Casals entre les noves generacions de músics i comentarà dos vídeos breus del mestre fins ara mai publicats: un interpretant Brahms i l’altre impartint una classe magistral sobre Beethoven. La trobada serà moderada per Bernard Meillat, assessor artístic de la Fundació Pau Casals.

Tots els joves músics i melòmans estan convidats a assistir-hi i participar-hi, i al final de l’acte, Capuçon contestarà a les preguntes del públic. L’acte serà en anglès.

El mateix dimarts 15 de juny a les 20.00 h Gautier Capuçon oferirà un concert al Palau de la Música Catalana, acompanyat del pianista Frank Braley, en el marc de Diada Pau Casals – Barcelona 2021.

Dia i hora:

15 de juny

12:00 h

Lloc:

Palau de la Música Catalana

C/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona
Preu entrada:

Gratuït

Entrades esgotades
     
Esdeveniment en Streaming:

Gratuït

Veure streaming

També et pot interessar…

2021-06-15T09:43:01+01:00