Presentació dels concerts del Centenari de l'Orquestra Pau Casals

Presentació dels concerts del Centenari de l’Orquestra Pau Casals

Acte de presentació dels concerts del
Centenari de l’Orquestra Pau Casals

AJORNAT – L’acte de presentació dels concerts commemoratius del Centenari de l’Orquestra Pau Casals al CaixaForum Barcelona s’ha ajornat a causa de les mesures de prevenció i contenció del COVID-19.

El 17 de juny de 2020 es celebrarà un acte de presentació dels concerts especials del Centenari l’Orquestra Pau Casals i dels elements centrals de la commemoració amb projecció d’imatges recuperades de Pau Casals com a director d’orquestra, a CaixaForum Barcelona. A l’acte hi assistirà la Sra. Marta Casals Istomin i serà el tret de sortida dels concerts internacionals que es portaran a terme en el marc del Centenari de l’Orquestra Pau Casals els dies 19, 21 i 22 de juny a L’Auditori de Barcelona. A més a més, l’acte comptarà amb una interpretació a càrrec de Carla Conangla (violoncel), guanyadora ex aequo del Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2018, Lluc Pascual (violoncel), menció honorífica del Guardó Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2018, i Yoko Suzuki (piano), amb parlaments institucionals, inclòs el de la Sra. Marta Casals, i amb la projecció de documents audiovisuals recuperats de Pau Casals dirigint i no coneguts a Catalunya.

Dia i hora:

AJORNAT

Lloc:

CaixaForum Barcelona

Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia , 6-8, 08038 Barcelona
Carla Conangla

Carla Conangla

Violoncel

La Carla Conangla (Sant Cugat del Vallès el 1997) ha estudiat al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Peter Thiemann, al Maastrich Conservatorium amb Gustav Rivinius i des de l’octubre de 2019 cursa el Màster a la Mozarteum Universität de Salzburg amb Giovanni Gnocchi. Al 2018 va ser la guanyadora ex aequo del Guardó Internacional Pau Casals per a joves violoncel·listes i el mateix any va participar en altres concursos internacionals com el Knopf Berlin 2018 i Prague Spring 2018. Com a solista ha actuat amb l’Orquestra del Maastricht Conservatorium i la Südwetdeutsches Kammerorchester Pforzheim. En l’àmbit de la música de cambra ha actuat amb Sergey Ostrovsky, Andriy Viytovych, Gustav Rivinius, Giovanni Sollima i ha col·laborat amb la Mahler Chamber Orchestra (2017).

Lluc Pascual

Violoncel

Inicia els seus estudis musicals a l’edat de 9 anys amb el violoncel i els 13 amb el piano. Actualment està estudiant el Grau Superior al Conservatori de Maastricht amb el Professor Gustav Rivinius. Ha rebut classes magistrals de professors com Alexander Chaushian, Laurentiu Sbarcea, Matthijs Broersma, Fernando Arias, Reinhard Latzko, Gabriel Schwabe. Ha estat membre titular de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. També ha guanyat concursos i premis on podem destacar 2n Premi BBVA de Música al Talent Individual on també va aconseguir una menció d’honor per la millor interpretació d’una obra d’autor català. Recentment ha estat premiat amb una Menció d’Honor al Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2018. Ha tocat en sales i auditoris de Catalunya, Espanya, Àustria, Països Baixos, França, Alemanya.

LLuc Pascual
Connie Shih

Connie Shih

Piano

L’any 1993, la pianista canadenca Connie Shih va rebre el premi Sylva Gelber per a l’artista clàssic més destacat de menys de 30 anys.
Com a solista, ha fet nombroses interpretacions a Canadà, Estats Units, Islàndia, Anglaterra, Espanya, Itàlia, Alemanya, Japó i Xina. Per altra banda, Connie ha realitzat actuacions de música de cambra amb molts músics de renom mundial i regularment acompanya al violoncel·lista Steven Isserlis. Ha intepretat música de cambra a les sales Wigmore i Carnegie, i habitualment actua al prestigiós Bath Music Festival, Aldeburgh, Cheltenham, Weill Hall (N.Y.), i al Kronberg Festival. Ha realitzat col·laboracions amb Susan Gritton, Tabea Zimmerman i Isabelle Faust.

És professora del Festival Casalmaggiore a Itàlia.

També et pot interessar…

2020-05-03T17:19:51+01:00