En motiu de l’actual estat d’alarma pel COVID-19, la Fundació Pau Casals posposa la celebració de la Diada Pau Casals – Barceloana 2020 al Turó Park i es cancel·la el concert de Steven Isserlis al Palau de la Música Catalana

El proper mes de juny estava prevista la celebració de la Diada Pau Casals-Barcelona 2020, amb un acte al Turó Park el dia 16 de juny, i un concert del violoncel·lista Steven Isserlis i de la pianista Connie Shih al Palau de la Música Catalana el 18 de juny.

A causa de d’estat d’alarma pel COVID 19 i davant la impossibilitat de trobar una nova data per al concert, la Fundació Pau Casals, juntament amb els responsables del Palau de la Música Catalana, s’ha vist obligada a cancel·lar el concert de Steven Isserlis i Connie Shih.

En el cas de la Diada Pau Casals al Turó Park, s’està treballant per poder posposar-la i poder commemorar i celebrar el vincle històric i simbòlic de Pau Casals amb la ciutat de Barcelona, tal i com la Fundació Pau Casals ha fet des de l’any 2015. Aquesta celebració popular, compta amb la participació de l’Orquestra Xavier Montsalvatge del Institut Artístic Oriol Martorell, el projecte VOZES, un grup de quaranta violoncel·listes coordinats per Lito Iglesias i Peter Thiemann, dirigits pel mestre Antoni Ros Marbà, i la colla castellera dels Nens del Vendrell. Properament s’informarà de la nova data de l’acte.

Les entrades del concert d’Steven Isserlis es poden bescanviar per al concert de la Diada Pau Casals – Barcelona 2021, amb el violoncel·lista Gautier Capuçon, que serà el dia 15 de juny de 2021 al Palau de la Música, o per altres concerts del Palau.

Cal sol·licitar la devolució o bescanvi a les Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat.