El 18 de maig de 2020 es celebra el Dia Internacional dels Museus 2020, aquest any en format digital. Us presentem les propostes que hem preparat des del Museu Pau Casals i us convidem a participar-hi!

Concurs #DIMChallenge

Ens sumem al repte #DIMChallenge, organitzat per Patrimoni Cultural. Us proposem recrear alguna de les obres de la nostra col·lecció i compartir la imatge a Instagram amb les etiquetes #DIMChallenge i #DIM2020! Les cinc imatges que tinguin més “m’agrada” guanyaran una visita guiada personalitzada al museu al qual faci referència la imatge. Hi podeu participar des de dilluns 11 de maig a les 9 hores fins al 18 de maig a les 23.59 h.

Us animeu a recrear aquesta litografia d’Albert Nachingt o aquesta pintura de Pere Creixans? Fins i tot podeu participar-hi amb la vostra mascota! Trobareu més obres per recrear a Museu Obert!

Podeu llegir les bases del repte al web de Patrimoni Cultural

Obrim el despatx de Pau Casals

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2020 els museus de Catalunya ens hem unit sota el lema #obrimfinestres mostrant espais rellevants o peces especials. Des del Museu Pau Casals hem escollit el despatx de Pau Casals, que no està inclòs en al visita habitual del Museu, per explicar-vos aquest espai i comentar-vos una peça molt especial que s’hi conserva. La voleu descobrir? A partir del dissabte 16 a les 10.45h estarà disponible a les nostres xarxes socials!

Visita Guiada Virtual al Museu Pau Casals

El proper 17 de maig a les 12:30h us convidem a fer un tour virtual pel Museu Pau Casals comentat en directe per la directora del museu, Núria Ballester. Ens hi acompanyeu? És la nostra primera experiència en aquest tipus de visites virtuals i la volem compartir amb tots vosaltres! Hi podreu accedir a través del canal de YouTube de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya

Museus en temps de la COVID-19

En el marc del cicle de converses sobre els museus en temps del Covid-19, el Museu Pau Casals participa al diàleg Museu i Turisme, el proper 19 de maig a les 19h a través del canal de YouTube de Patrimoni Cultural. Accediu a la retransmissió aquí. 

Pintables per als més petits

Us proposem una activitat per fer amb els més petits de casa. Descobriu Pau Casals amb els més petits pintant aquests dibuixos que trobareu aquí i aquí. I si us ve de gust, hi podeu afegir una frase del què penseu que diria Pau Casals en aquests moments. Us hi animeu? Si és així, podeu compartir els dibuixos a Instagram amb l’etiqueta #PauCasalsaCasa i participareu en el sorteig d’una samarreta del Museu. Teniu temps fins el dilluns 18 a les 23:59h

Esperem que gaudiu d’aquest Dia Internacional dels Museus tant diferent i ens retrobem molt aviat al Museu Pau Casals!

Per a més informació sobre les activitats programades a tots els Museus de Catalunya podeu consultar aquí