“Tu saps el que ets? Ets una meravella. Ets únic, en tot el món no hi ha un altre nen com tu”. Pau Casals

Comença un nou curs educatiu marcat per unes circumstàncies especials i des del Museu Pau Casals volem ser, ara més que mai, a prop de l’escola per donar-hi suport i col·laborar-hi. Per fer-ho, posem el museu, les activitats i els recursos digitals a l’abast de les escoles per treballar amb un objectiu d’aprenentatge compartit.

El Museu Pau Casals segueix totes les mesures de seguretat per tal que sigui un espai segur i saludable per a tothom i continuarem treballant perquè així sigui, adaptant les visites i les activitats als protocols per garantir la seguretat de tots els alumnes.

Treballem des de l’escola

A través del web paucasalseduca.org el museu posa a l’abast de la comunitat educativa una eina per experimentar i per conèixer qui va ser Pau Casals a través de la música i els valors. Hi trobareu informació, recursos educatius i propostes per realitzar a l’aula amb nens i nenes d’educació infantil i primària.

La finalitat d’aquestes activitats és oferir als mestres uns materials per treballar d’una manera vivencial, qui va ser Pau Casals en tota la seva dimensió d’home, músic i persona compromesa amb els seus propis valors i amb el seu temps d’una forma transversal. Se’ns obren un ventall de possibilitats infinites per treballar l’educació en valors, musical, emocional, l’educació visual i plàstica, el coneixement del medi, el coneixement social, entre molts altres.

Recursos digitals 

Voleu treballar la figura de Pau Casals a l’aula? Us hem preparat quatre vídeo-càpsules educatives perquè els nens i nenes descobreixin la figura de Pau Casals i la seva vessant musical i d’home de Pau. Ajudeu a en Robert a descobrir els reptes de la maleta misteriosa?

Visita i activitats al museu

Hem adaptat les activitats i tallers educatius que habitualment oferim al museu amb l’objectiu de garantir una visita segura per als alumnes que visitin el museu. Consulteu les activitats disponibles contactant amb nosaltres.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres a través el correu electrònic museu@paucasals.org i/o al telèfon 977 684 276.