En motiu de l’actual estat d’alarma pel COVID-19, la Fundació Pau Casals ajorna la celebració dels 3 concerts programats pel 19, 21 i 22 de juny a L’Auditori de Barcelona i de l’acte de presentació el 17 de juny al CaixaForum Barcelona.

La Fundació Pau Casals continua treballant per difondre el llegat de l’Orquestra Pau Casals al llarg del 2020-2021.

El proper mes de juny s’havien de celebrar tres concerts commemoratius del Centenari de l’Orquestra Pau Casals a L’Auditori de Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, amb tres orquestres de prestigi internacional: Camerata Salzburg, Orchestra of the Age of Enlightenment i l’Orchestre de Paris, i un acte de presentació al CaixaForum Barcelona.

A causa de d’estat d’alarma pel COVID 19 i davant la impossibilitat de continuar amb la programació prevista, L’Auditori de Barcelona s’ha vist obligat a cancel·lar tota l’activitat prevista per als propers mesos i ha posat fi a la temporada 2019-2020, incloent-hi els concerts del Centenari. És per això que la Fundació Pau Casals està treballant per trobar noves dates per als concerts commemoratius del Centenari de l’Orquestra Pau Casals.

L’any 2020 es compleixen 100 anys del primer concert de l’Orquestra Pau Casals, un projecte simfònic excepcional que va impulsar el Mestre i que va ser un dels reptes més fructífers de la seva vida artística i professional. L’orquestra va ser reconeguda en molt poc temps i va convertir Barcelona en un punt d’encontre dels millors directors i solistes. Malauradament, el projecte es va acabar definitivament amb la Guerra Civil Espanyola i la posterior dictadura.

La Fundació Pau Casals ha impulsat la celebració del Centenari amb la programació de diversos actes i projectes que es desenvoluparan al llarg de l’any 2020 i 2021, en la mesura que la situació ho permeti. Les noves dates dels concerts i de les activitats ajornades s’anunciaran tant aviat com sigui possible.

Totes les persones que havien comprat entrades per als concerts commemoratius rebran una devolució automàtica en el cas de les entrades comprades per internet i un correu electrònic en cas de les entrades comprades a taquilles, indicant com fer la devolució.