El Museu Pau Casals compta amb diversos recursos digitals que podeu consultar des de casa durant el tancament temporal del museu. Us oferim propostes per a tota la familia per continuar connectats.

Visita virtual al Museu Pau Casals

 El Museu Pau Casals, situat a la casa d’estiueig que el Mestre es va fer construir el 1910 a Sant Salvador, El Vendrell, es pot visitar de manera virtual a través de Google Art Project. Durant la visita virtual, es pot accedir a una visió panoràmica de 360 graus, disponible des de qualsevol lloc del món.

Visita virtual de la col·lecció d’art del Museu Pau Casals

La col·lecció d’art del Museu Pau Casals també està disponible digitalment. Es poden visualitzar 39 peces d’art fins i tot més detalladament que al mateix museu, amb obres de Joaquim Mir, Ramon Martí Alsina, Eliseu Meifren, Josep Clarà, ​entre altres. També hi trobareu una exposició virtual de Ramon Casas.

Pau Casals Educa, la proposta educativa del Museu Pau Casals

El web paucasalseduca.org és el portal educatiu que dona a conèixer qui va ser Pau Casals a través de l’educació musical i emocional entre molts d’altres valors. Hi trobareu recursos activitats i recursos educatius per fer a casa amb els més petits.

Lluïsa Vidal